Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.04.2017

Pierre Drouot centrale gast volgende Film Fest Gent Talkies

door Vertigo

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. Na een succesvolle eerste editie is het tijd voor een nieuwe filmbabbel op 27 april.

De centrale gast van deze editie is Pierre Drouot. Hij is sinds 2005 directeur-intendant van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Eind dit jaar loopt zijn mandaat af en draagt hij de fakkel over. We blikken terug op zijn ervaring met het filmfestival van Cannes waar verschillende films die hij produceerde geselecteerd werden.

Onze vaste panelleden (Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin) buigen daarnaast zich over de officiële selectie van het filmfestival van Cannes. Dit alles gebeurt onder het alziend oog en het kritisch oor van Patrick Duynslaegher, artistiek directeur van Film Fest Gent.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 27 april in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. Reserveren kan je hier.

Bron: Film Fest Gent