Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.11.2015

Pierce Brosnan niet gek op Spectre

door Jimmy Van der Velde

Ex-007 Pierce Brosnan is geen grote fan van Bondfilm Spectre. “De film is veel te lang en het verhaal nogal zwak”, vertelde hij tijdens een recent interview.

De acteur is ook verward door welke identiteit de film nu juist nastreeft. “Is het een Bondfilm? Is het een Bourne-film? Het is geen van beiden.”

Brosnan is wel vol lof over Daniel Craig. “Hij beschikt over een aangename nonchalance. Hij is een grote strijder en heeft in Spectre een nieuwe kant van zichzelf laten zien met de oneliners en de speelsheid van het personage. Zorg gewoon voor een bondiger verhaal en je hebt een nieuwe klassieker.”

Hij reageerde ook op een recente uitspraak van Craig, die zei dat hij nog liever zijn polsen oversnijdt dan terug te keren als Bond. “Eens je zo’n film inblikt, kan je de naam Bond niet meer horen of zien. Geef hem een jaar en hij staat er terug om alles uit de kast te halen.”

Craig heeft nog steeds niet beslist of hij een vijfde Bondprent wil maken. Spectre heeft momenteel wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar verzameld.

Bron: The Guardian

@TheJimeister