Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

28.04.2020

Olivia Munn onthult dat Bryan Singer tien dagen afwezig was tijdens X-Men: Apocalypse-shoot

door Vertigo

Olivia Munn vindt het niet eerlijk dat mannelijke regisseurs in tegenstelling tot hun vrouwelijke tegenhangers vaak een tweede kans krijgen, ook al verdienen ze die niet. Als voorbeeld noemt ze haar X-Men-Apocalypse-regisseur Bryan Singer.

Hij zou namelijk ongeveer tien dagen afwezig geweest zijn tijdens de opnames in het Canadese Montreal omwille van een probleem met zijn schildklier. “Hoewel Montreal een grote stad is, wilde hij per se naar een dokter in Los Angeles gaan,” zegt Munn.

“Voordat hij vertrok, zei hij dat we moesten blijven draaien,” vervolgt ze. “Op een gegeven moment toonde één van zijn assistenten een sms voor de acteurs waarin stond dat hij druk bezig was en we maar zonder hem moesten verderdoen,” vervolgt ze.

Omdat Munn toen nog geen ervaring had met blockbusters, durfde ze niet zeggen hoe vreemd ze de hele situatie vond. “Het bleek ook effectief niet oké te zijn,” zegt ze.

“Toch mocht Bryan Singer zijn job behouden en daarna Bohemian Rhapsody regisseren,” vervolgt ze. “We weten allemaal hoe dat afgelopen is.” Singer was ook op de set van de Queen-biopic vaak afwezig.

Bron: The Playlist