Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.09.2022

Nieuwe trailers voor Willow, Star Wars-series en Marvel-special online

door Vertigo

Disney heeft een reeks nieuwe trailers gelanceerd voor projecten die binnenkort op streamingdienst Disney+ te zien zijn. Een overzicht!

Willow is een vervolg op de gelijknamige fantasyfilm uit 1988 van Ron Howard. Warwock Davis kruipt opnieuw in de huid van het titelpersonage. Ditmaal schiet hij een nieuwe groep jonge helden te hulp in een wereld geregeerd door magie.

In het derde seizoen van The Mandalorian gaat Pedro Pascals titelpersonage opnieuw de strijd aan met allerlei slechteriken uit het Star Wars-universum. Ook Grogu (beter bekend als ‘baby Yoda’) is weer van de partij.

Van Andor, de prequel op Rogue One: A Star Wars Story, staat eveneens een nieuwe trailer online. Die belooft actie, avontuur en spanning op een epische schaal voor hoofdrolspeler Diego Luna.

Ten slotte onthulde de eerste blik op Werewolf by Night. In deze Marvel-special die in de aanloop naar Halloween te zien is, speelt Gael Garcia Bernal een man die door een oude familievloek ’s nachts in een weerwolf verandert. De eerste trailer oogt alvast zeer sfeervol in zwartwit.