Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.09.2015

Nieuwe samenwerking Adrien Brody en Corsan op til

door Jimmy Van der Velde

Het Belgische productiehuis Corsan en de Amerikaanse acteur Adrien Brody gaan opnieuw met elkaar in zee voor de film Expiration. De Oscarwinnaar neemt de hoofdrol voor zijn rekening.

De film wordt voorbereid in Antwerpen, waar het hoofdkantoor van Corsan gevestigd is. De productie wordt in maart 2016 opgestart in Europa. Een regisseur wordt in november aangekondigd. Het script van de actie-mysterie-thriller is van de hand van Brian Tucker.

Expiration wordt een razendsnelle actiethriller. Voormalig CIA agent Bobby ontwaakt in het ziekenhuis na een mislukte moordpoging door vergiftiging. Hij heeft nog één dag te leven en slechts twintig uur de tijd om zijn moordenaar te vinden en om de liefde van zijn leven een laatste keer te zien. De klokt tikt, een held is stervende.

Het is de eerste film die Corsan-CEO Paul Breuls en Adrien Brody samen produceren, maar al de derde film waar ze samen aan werken. In 2013 vertolkte Adrien een hoofdrol in Paul Haggis’ Third Person en recent was Brody nog in België voor extra opnames voor de Lee Tamahori-film Emperor, die in 2016 in de zalen komt.

Bron: Corsan