Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

24.09.2018

Nieuwe Fantastic Beasts 2-posters ontsluieren duister plot

door Vertigo

In afwachting van de finale trailer voor David Yates’ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald werd een tipje van de sluier opgelicht omtrent de personages uit de film. Uit de negen nieuwe posters valt af te leiden dat dierenvriend Newt Scamander (Eddie Redmayne) gezocht wordt voor verhoor en dat ook enkele van zijn vrienden in de nesten zitten.

Terwijl Tina Goldstein (Katherine Waterston) in het buitenland is in opdracht van het Amerikaanse ministerie van magie, is haar zus Queenie (Alison Sudol) spoorloos verdwenen. Queenie’s geliefde Jacob (Dan Fogler) staat dan weer op een lijst van verdachte dreuzels.

Scamanders oude professor Albus Dumbledore (Jude Law) wordt in de gaten gehouden en zijn aartsvijand en boze tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is op vrije voeten.

Inmiddels zoekt Credence Barebone (Ezra Miller), nog een tegenstander uit Fantastic Beasts and Where to Find Them, naar zijn ware identiteit.

Nieuwe personages zijn Newts broer Theseus (Callum Turner), net als Tina een medewerker van het ministerie van magie, en zijn verloofde Leta Lestrange (Zoë Kravitz), een heks waar een voorspelling over werd gedaan en waar Newt een oogje op heeft.

Bron: EW