Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.08.2020

Michael Moore waarschuwt dat Donald Trump op weg is om herverkozen te worden

door Vertigo

Michael Moore heeft gewaarschuwd dat Donald Trump op weg is om herverkozen te worden als president van de Verenigde Staten. In doorslaggevende staten als Michigan en Minnesota gaat het namelijk nek-aan-nek tussen Trump en zijn concurrent Joe Biden.

“Zijn jullie klaar voor een nieuwe Trump-overwinning?” schrijft Moore op Facebook. “Zijn jullie mentaal voorbereid op de mogelijkheid dat hij jullie opnieuw te slim zal afzijn?”

“Vind je troost in de zekerheid dat hij absoluut niet kan winnen?” voegt hij eraan toe. “Ben je tevreden met het vertrouwen dat je de Democraten hebt gegeven om hem te verslaan?”

Moore voorspelde dat Trump zou winnen van Hillary Clinton in 2016 en insinueert dat Biden dezelfde fouten maakt als zij door geen bezoek te brengen aan belangrijke staten als Michigan.

“Ik waarschuw jullie bijna tien weken voor de verkiezingen,” schrijft Moore. “Het enthousiasme van Trumps zestig miljoen aanhangers is enorm. Voor Joe is dat niet echt het geval.”

“Laat het niet aan de Democraten over om van Trump af te raken, maar zorg er zelf voor door de komende 67 dagen honderd mensen aan te zetten om te gaan stemmen.”

Sorry to have to provide the reality check again, but when CNN polled registered voters in August in just the swing…

Geplaatst door Michael Moore op Vrijdag 28 augustus 2020

Bron: The Guardian