Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

21.11.2021

Lady Gaga improviseerde virale House of Gucci-zin

door Vertigo

In de eerste trailer van Ridley Scotts House of Gucci is te zien hoe Lady Gaga’s personage Patrizia Reggiani een kruisteken maakt en ‘Father, Son and House of Gucci’ zegt om Paolo Gucci (Jared Leto) ervan te overtuigen dat ze te vertrouwen is. Het zinnetje ging viraal en nu heeft Gaga onthuld dat ze het heeft geïmproviseerd.

“Ik zei die zin voortdurend in mijn trailer,” vertelde Gaga tijdens de première van de film. “Toen we de scène in kwestie draaiden, vond ik dat ze erin paste. Het geweldige aan Ridley Scott is dat hij zo’n creatieve vondsten gebruikt.”

“Het is een iconische en geweldige zin,” zegt scenarist Roberto Bentivegna. “De cast heeft zoveel fantastische zinnen geïmproviseerd die het niet hebben gehaald en amuseerde zich rot.”

“Sommige scenaristen vinden dat hun woorden kostbaar zijn en gerespecteerd moeten worden, maar ik was heel blij dat er geïmproviseerd werd,” vervolgt hij. “Het leek alsof de castleden zich echt inleefden en muzikanten waren die experimenteerden met een melodie. Dat vond ik heel flatterend.”

Bron: IndieWire