Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.06.2020

Kinepolis kondigt heropeningsmaatregelen aan

door Vertigo

In de aanloop naar de heropening van de Belgische bioscopen op 1 juli heeft Kinepolis een aantal veiligheidsmaatregelen aangekondigd.

Zo zijn zowel tickets als snoep en drank enkel online te koop. Wie geen ticket heeft, wordt niet toegelaten tot de bioscoop en snacks kunnen ter plaatse worden afgehaald.

Om drukte te vermijden wordt het aantal voorstellingen verspreid over de hele dag en mogen bezoekers pas een halfuur voor aanvang van de film de bioscoop binnen.

Bezoekers kiezen hun plaatsen nog steeds zelf, maar het reserveringssysteem zal automatisch rekening houden met social distancing.

Verder is er geen pauze tijdens de film en wordt er dus aangeraden om voor aanvang naar het toilet te gaan. Bij het binnenkomen van de bioscoop wordt ook al gevraagd om je handen te wassen.

Na afloop moeten bezoekers blijven zitten en de instructies van het personeel opvolgen over het veilig verlaten van de zaal.

“Bioscoop biedt veilig entertainment dicht bij huis, voor een zorgeloos moment van ontspanning samen met vrienden en familie. Het wordt een atypische zomer, op vele vlakken, maar bij Kinepolis zijn we vastbesloten om er een onvergetelijke periode van te maken“, aldus Kinepolis-CEO Eddy Duquenne.

Bron: Kinepolis

 

Lees meer over: