Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.01.2022

Jared Leto wil House of Gucci-prequel maken met Al Pacino

door Vertigo

Jared Leto vertolkte Paolo Gucci, de zoon van modetycoon Aldo Gucci (Al Pacino), in Ridley Scotts House of Gucci en zou graag een prequel over de twee personages maken.

“De film zou Just the Two of Us heten,” zegt Leto en prijst Pacino voor zijn ‘vrijgevigheid, openheid en vriendelijkheid’ op de set.

Leto onderging een ingrijpende transformatie voor zijn rol als Paolo en haalde een grap uit met Pacino op de eerste draaidag.

“Ik benaderde hem en zei hallo, maar hij herkende me niet en wimpelde me af,” zegt Leto. “Hij dacht dat ik een of andere Italiaanse weirdo was die tegen hem probeerde te praten of zijn handtekening wilde.”

“Nadat ik hem twee of drie keer had aangesproken, fluisterde er iemand hem uiteindelijk toe: ‘Dat is Jared, die Paolo speelt.'” vervolgt hij. “Hij zei ‘Mijn zoon, mijn zoon.’ en viel op zijn knieën van verbazing.”

“Het was geweldig om dat mee te maken met een van de beste acteurs ter wereld en het gaf me zelvertrouwen,” voegt hij eraan toe. “Als Al mijn personage geloofwaardig vond, kon iedereen dat vinden.”

Bron: EW