Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.04.2021

Jamie Lee Curtis geeft ‘update’ over Knives Out-personages na sequelnieuws

door Vertigo

Onlangs werd bericht dat Netflix aan twee sequels op Rian Johnsons Knives Out werkt en ondertussen heeft Jamie Lee Curtis op Instagram gegrapt dat de Thrombeys, de familie waar het origineel rond draaide, niet zullen terugkeren.

Volgens Curtis zijn de Thrombeys in therapie en worden ze aangeraden om uit de buurt te blijven van detective Benoit Blanc (Daniel Craig), die in de sequels opnieuw centraal zal staan. Ze zullen dus niet afzakken naar Griekenland, waar de eerste sequel wordt opgenomen.

Curtis geeft ook een update over de verschillende leden van de Thrombey-familie. Zo zou haar personage Linda haar man Richard (Don Johnson) de deur hebben gewezen nadat ze op het einde van Knives Out ontdekte dat hij haar bedroog.

Linda’s zoon Ransom (Evans), die een voorliefde voor gebreide truien heeft, zou in de gevangenis leren breien hebben en zelfgemaakte truien verkopen.

Joni (Toni Collette), een lifestylegoeroe en Linda’s schoonzus, zou een bruisbal die naar vagina ruikt op de markt hebben gebracht en Walt (Michael Shannon), een uitgever en Linda’s broer, zou zijn memoires hebben gepubliceerd.