Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.04.2021

Geknipte The Exorcist-achtige grap uit Bad Trip onthuld

door Vertigo

Bad Trip-hoofdrolspeler, -coscenarist en -producent Eric André heeft onthuld dat een The Exorcist-grap uit de verborgen camera-komedie werd geknipt. “Het was op zich de beste grap, maar hij paste niet in de film,” zegt hij.

De grap maakte deel uit van een scène waarin de hoofdpersonages, vertolkt door André en Lil Rel Howery) de nacht in een spookmotel doorbrachten.

“Ik begon ziek te worden omdat ik zogezegd door een boze geest was bezeten,” zegt André. “Rel haalde er een echte priester bij om een exorcisme uit te voeren.”

“Met behulp van praktische effecten begon ik boven het bed te zweven en begonnen de muren te bloeden,” vervolgt hij. “Lichten knipperden en kakkerlakken kropen uit een schilderij.”

“Ondertussen gaf de priester instructies aan Rel voor de uitdrijving van de geest,” voegt André eraan toe. “Rel bleef maar vloeken en zei: ‘In de naam van Jezus Christus, laat mijn vriend fucking met rust!’. De priester zei dat hij goed bezig was, maar vroeg hem om niet te vloeken. Hij geloofde honderd procent dat ik echt bezeten was.”

Bron: IndieWire