Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.09.2021

James Gunn ontkent dat Batman-schurk opduikt in Suicide Squad-spin-off-reeks

door Vertigo

James Gunn heeft gereageerd op een gerucht dat Batman-schurk Bane in zijn tv-reeks Peacemaker zal opduiken. De serie is een spin-off van Gunns The Suicide Squad rond John Cena’s personage Peacemaker.

Gunn ontkende het gerucht, maar voegde eraan toe dat hij een grote fan is van Bane. “Ik heb er ook niets op tegen dat Peacemaker in elkaar geramd zou worden, dus wie weet wat de toekomst brengt,” tweette hij.

Eén Twitteraar geloofde Gunn niet en reageerde met ‘Ja ja, we zullen wel zien’. Daarop schreef de regisseur: “Stop. Ik heb nog nooit tegen de fans gelogen over dit soort dingen en ik zal dat ook nooit doen.”

Vervolgens tweette YouTuber Grace Randolph dat Bane technisch gezien niet in Peacemaker opduikt, maar slechts in één scène op het einde te zien is. “Hij heeft voor zover ik weet maar één zin tekst,” schreef Randolph. “Het is een hint naar een tweede seizoen.”

“Dat zou willen zeggen dat hij technisch gezien wel in de reeks opduikt,” reageerde Gunn. “Hij is noch te zien op het einde, noch op een ander moment en heeft geen tekst.”

https://twitter.com/JamesGunn/status/1435373640950890496?s=20

https://twitter.com/JamesGunn/status/1435384365861703684?s=20

Bron: Dark Horizons