Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

19.08.2021

James Bond-producenten openhartig over mogelijke tv-reeks na Amazons MGM-overname

door Vertigo

Nu No Time to Die, Daniel Craigs zwanenzang als James Bond, binnenkort de zalen haalt en MGM, de studio achter de franchise, wordt overgenomen door Amazon, is het onduidelijk wat de toekomst brengt.

Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zijn er alvast nog niet mee bezig. “Het is moeilijk om over de toekomst na te denken voordat No Time to Die zijn moment in de schijnwerpers heeft gehad,” zegt Broccoli. “We willen gewoon de film en Daniel in de bloemetjes zetten.”

“Eens de storm is gaan liggen, zullen we naar het filmlandschap kijken en plannen maken,” vervolgt ze. “Als we de voorbije 18 maanden echter één ding hebben geleerd, is het dat je nooit weet wat je te wachten staat. We zullen er dus eens goed over moeten nadenken.”

Ondanks de overname van MGM door Amazon sluiten Broccoli en Wilson alvast uit dat er een James Bond-serie komt. “We maken films voor de bioscoop,” zegt Broccoli.

Wilson, die samen met Broccoli het James Bond-productiehuis Eon overnam van hun vader Albert R. Broccoli, voegt eraan toe dat hun familie de lokroep van tv tijdens het bijna zestigjarige bestaan van de franchise altijd heeft genegeerd.

Bron: The Playlist