Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

02.02.2018

Is de vierde Cloverfield-film reeds afgewerkt?

door Vertigo

De Cloverfield-franchise breidt dit jaar verder uit. Deel drie komt in april uit in de zalen of op Netflix en in oktober komt er een vierde deel aan.

Terwijl de derde film zich afspeelt in een ruimtestation, wordt nummer vier een Wereldoorlog II-drama. De officiƫle synopsis voor de film die momenteel Overlord heet, luidt als volgt:

“Op de vooravond van D-Day worden Amerikaanse paratroepers achter de vijandelijke linies gedropt om een missie uit te voeren die cruciaal is voor het slagen van de invasie. Wanneer ze hun doel naderen, wordt echter duidelijk dat dit niet zomaar een door de nazi’s bezet dorp is. De troepen moeten het opnemen tegen bovennatuurlijke krachten die deel uitmaken van een nazi-experiment.”

Het is nog niet duidelijk hoe de film zal aansluiten bij de rest van de franchise. Net zoals het derde deel, had de film eerst niets met de reeks te maken. Eerder kwamen we al wel te weten dat de films zich op verschillende het mysterieuze bedrijf Tagruato een gemene deler zou kunnen vormen.

Overlord werd geregisseerd door Son of a Gun-cineast Julius Avery. Wyatt Russell en Jovan Adepo spelen de hoofdrollen.

Bron: /Film