Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.08.2022

Halloween Ends krijgt nieuwe poster en releasenieuws

door Vertigo

Halloween Ends, de zwanenzang van Jamie Lee Curtis in de horrorreeks, komt in oktober zowel in de bioscoop als op streamingdienst Peacock uit. Dat onthulde de actrice zelf op sociale media. Daarmee volgt studio Universal dezelfde strategie als bij het vorige deel, Halloween Kills.

“Die film toonde ons dat sommige mensen de angst uit hun longen willen schreeuwen in de bioscoop. Maar andere doen dat liever op de sofa thuis”, zegt Curtis. “We willen garanderen dat iedereen Halloween Ends kan zien voor 31 oktober. Dat is ons geschenk aan de fans.”

De actrice laat wel duidelijk blijken waar haar voorkeur ligt: “Je kan doen wat ik zal doen. Ik ga de films eerst in de bioscoop zien. En dan ga ik naar huis en bekijk ik hem thuis nog eens. Waarna ik opnieuw naar de bioscoop ga en hem nóg eens op de sofa bekijk.”

Tegelijkertijd werd ook een nieuwe poster voor de film online gelost. Daarin staat Curtis rug tegen rug met slechterik Michael Meyers. Dat lijkt de voorbode voor een epische finale confrontatie tussen de horroriconen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Bron: The Playlist