Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.07.2016

Filmflits: Han Solo, Alien en meer!

door Matti Meurisse

Plant Disney een Han Solo-trilogie?

Alden Ehrenreich zou een contract hebben getekend bij Disney voor drie films. Dat wil zeggen dat hij ook in andere Star Wars-avonturen zal verschijnen of dat er een trilogie aankomt rond de jonge Han Solo. Waarschijnlijk wordt alles duidelijker wanneer het eerste solo-filmavontuur van de ruimtesmokelaar uitkomt en het geld al dan niet binnenstroomt.

Bron: The Playlist

 

Max Landis schrijft Pepé le Pew-film

De scenarist van Chronicle onthulde op Comic-Con een van zijn vele projecten: een animatiefilm over Pepé le Pew, het Franse stinkdier uit het Warner Bros-tekenfilmuniversum Looney Tunes. Ondertussen is Landis ook bezig aan de sciencefictionfilms Bright en Deeper.

Bron: IndieWire

 

Volgens Michael Fassbender wordt Alien: Covenant veel enger dan Prometheus

De opnames voor Alien: Covenant zijn nog maar net achter de rug of Fassbender onthulde al één groot verschil met Prometheus: de film is een stuk griezeliger gemaakt dan zijn voorganger. De toon van Alien: Covenant zal veel dichter aanleunen bij die van de eerste Alien-film.

Bron: Dark Horizons

 

Filmlocatie Sable Ranch verwoest in bosbrand

Zaterdag woedde er een zware bosbrand in het zuiden van Californië. De brand verwoestte Sable Ranch, een bekende filmlocatie waar onder meer de westernklassieker Bells of Coronado en Memoirs of an Invisible Man met Chevy Chase werden opgenomen.

Bron: Variety

 

Dope-actrice Kiersey Clemons vervoegt The Flash

Clemons – die recent ook meespeelde in Bad Neighbours 2 – zal waarschijnlijk Iris West spelen, een reporter en latere vriendin van de superheld. Ezra Miller vertolkt het titelpersonage en de film wordt geregisseerd door Rick Famuyiwa, die ook in de regiestoel zat van Dope.

Bron: IndieWire

@MattiMeurisse