Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.08.2022

Ezra Millers wangedrag doet Warner naar verluidt drie The Flash-pistes onderzoeken

door Vertigo

Het gedrag van The Flash-ster Ezra Miller blijft de Warner Bros.-bonzen kopzorgen geven. Nu de acteur officieel aangeklaagd is wegens inbraak, zouden er drie concrete scenario’s op tafel liggen voor The Flash.

In het eerste scenario zoekt Miller professionele hulp voor zijn problemen. Als dat zijn doel bereikt, zal de acteur een interview geven waarin hij zich excuseert voor zijn gedrag van de voorbije jaren. Na een beperkte promotietour voor The Flash, mét Miller, kan de film dan zoals gepland in de bioscoopzalen spelen in juni 2023.

Gaat Ezra Miller niet mee in de vraag om zich te laten begeleiden voor zijn problemen, dan wil de studio The Flash in principe nog steeds uitbrengen. Bij de promotie van de film wordt de acteur dan wel niet meer betrokken. De rol van The Flash wordt ook hercast voor eventuele vervolgfilms.

En dan is er de derde mogelijkheid. Die houdt er rekening mee dat de situatie van kwaad naar erger gaat. In dat geval is Warner Bros. bereid de film helemaal niet uit te brengen. Een productie van 200 miljoen dollar helemaal opnieuw opnemen met een andere hoofdacteur is namelijk geen optie. Al zou het schrappen van een peperdure film als The Flash ook ongezien zijn in Hollywood.

Bron: THR