Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

01.09.2016

Eerste trailer voor Naomi Watts-horror Shut In

door Filip Tyskens

Nu Samara en haar ring een volgend slachtoffer gaan terroriseren, is het de beurt aan een nieuw kind om Naomi Watts het leven zuur te maken. Die eer is weggelegd aan Jacob Tremblay, het jongetje uit Room.

In de nieuwe horrorfilm Shut In speelt Watts een psychiater wiens zoon verlamd geraakte in het auto-ongeluk dat haar man het leven koste. Een van haar patiënten is Tom een jongetje (Tremblay) wiens moeder om het leven kwam. Wanneer het kereltje dreigt te verhuize , besluit de dokteres om hem te adopteren. Niet veel later verdwijnt de jongen echter en wordt hij dood verklaard. En dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren…

Het klinkt als een doordeweekse horrorfilm, maar de prent steunt niet alleen op Watts, maar ook op enkele van de beste hedendaagse jeugdacteurs. Naast Tremblay kan je immers ook Charlie Heaton (Stranger Things) aan het werk zien.

Tremblay vertolkte eerder al een eng weeskind in Before I Wake. Volgend jaar speelt hij opnieuw samen met Naomi Watts in The Book of Henry, een drama van Colin Trevorrows (Jurassic WorldSafety Not Guaranteed.

Shut In speelt vanaf 13 november in de zalen. Bekijk de eerste trailer hieronder.

Bron: Entertainment Weekly