Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

28.06.2017

Edgar Wright heeft Ant-Man nooit gezien

door Tim Tsyen

We berichtten recent nog over de redenen waarom Edgar Wright destijds voor Ant-Man bedankte. De cineast liet nu ook weten waarom hij de uiteindelijke film nooit zal zien.

“Het zou hetzelfde zijn als je ex te zien vrijen met een ander. Neen, dank je. Dat hoeft niet voor mij. Het dichtste dat ik bij een visie kwam, is het moment waarop iemand naast mij op een vliegtuig de film ging bekijken. Toen ik zag welke prent hij had gekozen, ben ik op mijn laptop beginnen te werken.”

Toch voelt Wright geen neiging om Marvel of Ant-Man te bekritiseren: “Er zijn twee dingen aan dit project die belangrijk zijn voor mij. Ten eerste word ik vermeld als schrijver en ben ik ervoor betaald, wat toch iets goed maakt voor al die jaren dat ik eraan gewerkt heb. En ten tweede spelen mijn vrienden erin mee. Ik ken Paul Rudd al jaren en ik heb de hoofdrol voor hem kunnen versieren. Ik zei recent nog tegen hem ‘Ik heb Ant-Man niet gezien, maar Captain America: Civil War wel en je had het grappigste stuk van de film.’”

Bron: The Playlist

Lees meer over: