Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.08.2021

Dwayne Johnsons productiepartner geeft update over Hobbs & Shaw- en Jumanji-sequels

door Vertigo

Hiram Garcia van Dwayne Johnsons productiehuis Seven Bucks Productions heeft een update gegeven over de toekomstige projecten van het bedrijf, waaronder een vervolg op de Fast & Furious-spin-off Hobbs & Shaw.

Garcia zegt dat Johnson niet terugkeert als zijn personage Luke Hobbs in de tiende en elfde Fast & Furious-films, maar dat er wel ‘grootse ideeën’ zijn voor een tweede Hobbs & Shaw-film.

Daarnaast sluit Garcia niet uit dat Johnson na de DC-film Black Adam de handen in elkaar slaat met Marvel. “Dwayne en Marvel-baas Kevin Feige hebben een goede band en we hebben al over een paar ideeën gesproken, maar niets ernstigs,” zegt Garcia.

Seven Bucks werkt ook aan een reboot van The Scorpion King, waarvan momenteel het script wordt herwerkt. Wat Robert Zemeckis’ The King betreft, waarin Johnson de eerste koning van Hawaï zal vertolken, wordt er gezocht naar een startdatum.

Een vierde Jumanji-film lijkt dan weer niet meteen in aantocht, aangezien regisseur Jake Kasdan en producent Matt Tolmach er volgens Garcia enkel aan willen beginnen als ze ‘de beste versie van het verhaal’ kunnen vertellen.

Tot slot zegt Garcia dat er nog steeds aan een vervolg op John Carpenters Big Trouble in Little China wordt gewerkt, maar dat er eerst een aantal problemen met de rechten moeten opgelost worden.

“We hebben een heel leuk idee voor Big Trouble in Little China,” zegt Garcia. “Net zoals Jumanji: Welcome to the Jungle zou het een sequel worden zodat de originele film op zich blijft staan. Die betekent namelijk heel veel voor ons en fans van overal ter wereld.”

Bron: Dark Horizons