Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.12.2021

Dwayne Johnson wil in Black Adam fouten vorige DC-films vermijden

door Vertigo

Hoofdrolspeler en producent Dwayne Johson heeft onthuld hoe Black Adam zich zal onderscheiden van andere films in het DC Extended Universe.

“Je krijgt maar één kans om DC-personages op een degelijke manier te introduceren,” zegt Johnson. “We hebben rekening gehouden met de fouten van vorige DC-films waar veel fans zoals ik ontevreden mee waren en kwaad door werden.”

“We moeten enerzijds de traditie en de mythologie respecteren, maar anderzijds voldoende vrijheid hebben op creatief vlak,” vervolgt hij. “Alles is mogelijk, zolang het publiek op de eerste plaats komt.”

Over welke DC-films Johnson het precies heeft, is onduidelijk. Mogelijk gaat het om slecht onthaalde titels als David Ayers Suicide Squad en Joss Whedons Justice League.

Johnson droomt in elk geval al van een gevecht tussen Black Adam en Superman in een toekomstige DC-film. “Ik weet niet wie Superman zal spelen en dat hoef ik ook niet te weten,” zegt hij. “Ik ben er echter van overtuigd dat die confrontatie er komt omdat de fans het willen.”

Bron: The Playlist

Lees meer over: