Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.02.2020

Duizelingwekkend veel titelvoorstellen voor Knives Out-sequel na Twitter-oproep

door Vertigo

Rian Johnson greep naast de Oscar voor Beste Originele Scenario voor Knives Out, maar is ondertussen reeds druk in de weer met een tweede moordmysterie rond Daniel Craigs detective Benoit Blanc.

Knives Out bereikte namelijk onlangs de kaap van de 300 miljoen dollar aan de Amerikaanse box-office en dus staat er een vervolg in de steigers. Daarvoor werden op de officiële Twitter-account van de film titelsuggesties gezocht.

Regisseur Duncan Jones (Moon) suggereerde Fork’in Hell en zijn collega James Mangold (Le Mans ’66) verwees naar een uitspraak van Johnson dat het eigenlijk geen sequel is. Frozen-acteur Josh Gad stelde voor dat de film zich in een wereld zonder bestek afspeelt.

Netflix deelde dan weer een foto van Johnson met zijn Star Wars: The Last Jedi-acteur Adam Driver en tweette Drives Out als mogelijke titel. Tot slot kwam artiest BossLogic met een poster voor een film genaamd Knives Inn op de proppen.

Johnson zelf reageerde dat hij door alle tweets te lezen niks geschreven had gisteren. Bekijk nog enkele voorstellen hieronder:

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: