Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.11.2021

Donald Trump suggereert dat Alec Baldwin DoP Halyna Hutchins bewust doodschoot

door Vertigo

Donald Trump heeft gereageerd op de dood van director of photography Halyna Hutchins die onlangs per ongeluk door Alec Baldwin werd neergeschoten op de set van de western Rust.

Trump heeft het niet begrepen op Baldwin, die een uitgesproken tegenstander is van de voormalige Amerikaanse president en hem imiteerde in het sketchprogramma Saturday Night Live.

“Hij heeft problemen,” zegt Trump in de podcast van de conservatieve radiopresentator Chris Stigall. “Er is iets mis met hem. Ik volg hem al jaren. Hij raakt slaags met journalisten en is knettergek. Mensen zoals hem zijn doorgaans niet onschuldig.”

“Wie richt er nu een wapen op een DoP, haalt de trekker over en schiet haar dood?” vervolgt hij en voegt eraan toe dat hij zelf eerst in de lucht zou geschoten hebben om er zeker van te zijn dat het wapen niet geladen was.

Verder suggereert Trump dat de acteur Hutchins bewust doodschoot. “Hoe slecht er ook met het materiaal werd omgegaan op de set denk ik dat Alec Baldwin het wapen misschien zelf geladen heeft,” zegt hij.

https://open.spotify.com/episode/0w7zlkiwWhPW02RgNTQWwy?si=0cbdf5634a3e4cc1

Bron: Deadline, Insider