Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

02.01.2017

Doctor Strange van de partij in Thor: Ragnarok

door Marlies Hamal

Fans van Doctor Strange en Benedict Cumberbatch kunnen hun favoriete superheld sneller terugzien dan gedacht. In een nieuwe aankondiging van de officiële Disneyfanclub D23 staat namelijk dat “in Thor: Ragnarok Thor, de Hulk en Doctor Strange het samen opnemen tegen bekende en minder vertrouwde intergalactische slechteriken”. Hoe groot de rol van Doctor Strange in de film zal zijn, is nog niet geweten.

Er waren al eerder geruchten dat Strange zou terugkeren in Thor: Ragnarok. Chris Hemsworth werd namelijk gespot op de set met een visitekaartje waarop het adres van Stange’s Sanctum Sanctorum stond. Regisseur Taika Waititi wilde daarop geen commentaar geven.

Daarnaast was Thor zelf ook even te zien in de Doctor Strange-film. Na de aftiteling bracht hij een bezoekje aan de Doctor, om zijn hulp te vragen bij het vinden van Loki. Waititi zou die scène geregisseerd hebben, dus mogelijk was het al een voorproefje uit Thor: Ragnarok. Zo was na Ant-Man bijvoorbeeld ook al een korte scène zien uit Captain America: Civil War.

Bron: /Film