Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.05.2018

Deadpool beschimpt Donald Trump in talkshow

door Vertigo

Ryan Reynolds heeft nog maar eens voor een Deadpool 2-promostunt gezorgd. Hij dook namelijk verkleed als de superheld op in de talkshow van Stephen Colbert en vertelde er de gebruikelijke dosis rake grappen.

Deadpool noemde Colbert “Jimmy”, naar zijn collega’s Jimmy Fallon en/of Jimmy Kimmel, en verwarde gast Jamie Foxx met Back to the Future-ster Michael J. Fox. “Wij talkshow-gastheren zijn ook een beetje superhelden,” zei Colbert op een gegeven moment, waarop Reynolds antwoordde: “Omdat jullie ook bijna allemaal blanke mannen zijn?”

Ook de Amerikaanse president Donald Trump ontsnapte niet aan Deadpool. Over Trumps recente woedeuitbarsting op Twitter over lekken in het Witte Huis zei de superheld: “We weten allemaal dat Trump liever lekken in Russische hotelkamers heeft.”

Colbert gebruikte uiteindelijk de grove middelen om van Deadpool af te raken en vaagde hem weg in de stijl van Avengers: Infinity War-slechterik Thanos, gespeeld door Deadpool 2-acteur Josh Brolin. “Thanos?” zei Reynolds verontwaardigd. “Daar heb je het budget niet voor, Colbert!”

Bekijk het fragment hieronder:

Bron: EW