Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.02.2020

De Vertigo Awards + avant-première True History of the Kelly Gang @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Rol de rode loper al maar uit, want op zondagnamiddag 1 maart organiseert Vertigo in UGC Antwerpen de vijfde editie van de Vertigo Awards!

Tijdens dit duizelingwekkende event worden er tien awards uitgedeeld verdeeld over vijf categorieën. We focussen ons immers niet alleen op het beste van 2019, maar ook aller tijden. Coolst van al: jij kon mee bepalen wie wint!

Nadat alle prijzen zijn uitgedeeld, trakteert Vertigo samen met The Searchers op een avant-première van True History of the Kelly Gang, een eigenzinnige blik op de rise and fall van de beruchte Australische bushwacker.

Australië, 19e eeuw. Ned Kelly is van jongs af aan in de leer bij de struikrover Harry Power. Wanneer zijn moeder gearresteerd wordt, neemt Ned geen genoegen meer met het overvallen van kleine postkoetsen. Hij verzamelt een groep rebellen om zich heen en plant een opstand tegen de Britse overheersers.

Wil jij erbij zijn op zondagnamiddag 1 maart in UGC Antwerpen? Dan heb/had je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor dit event en vele andere!
  • Vulde je het stemformulier in? Dan bestaat de kans dat je een uitnodiging in je mailbox ontvangt.
  • Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. Als er nog plaatsen over zijn, dan word je misschien uitgenodigd.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoAwards!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.