Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.02.2022

De Vertigo Awards + avant-première Nowhere @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Rol de rode loper al maar uit, want op zondagnamiddag 27 maart organiseert Vertigo in Kinepolis Antwerpen de zevende editie van de Vertigo Awards!

Tijdens dit duizelingwekkende event worden er tien awards uitgedeeld verdeeld over vijf categorieën. We focussen ons immers niet alleen op het beste van 2019, maar ook aller tijden. Coolst van al: jij kon mee bepalen wie wint!

Nadat alle prijzen zijn uitgedeeld, trakteert Vertigo samen met Lumière op een avant-première van Nowhere, het nieuwe drama van Peter Monsaert met niemand minder dan Koen De Bouw in de hoofdrol. Na Offline en Le Ciel Flamand tekent Monsaert opnieuw voor een gelaagd portret over verbinding, hoop en familiale roots.

Ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Wil jij erbij zijn op zondagnamiddag 27 maart in Kinepolis Antwerpen? Dan heb/had je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor dit event en vele andere!
  • Vulde je het stemformulier in? Dan bestaat de kans dat je een uitnodiging in je mailbox ontvangt.
  • Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. Als er nog plaatsen over zijn, dan word je misschien uitgenodigd.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoAwards!