Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.09.2020

Brie Larson somt duizelingwekkende lijst rollen op waarvoor ze werd geweigerd

door Vertigo

Brie Larson zei onlangs dat ze geweigerd werd voor rollen in Rogue One: A Star Wars Story en The Hunger Games– en Terminator-franchises. Nu heeft ze in een YouTube-filmpje nog een waslijst films en series opgesomd waar ze naastgreep.

Tussen 15 juli 2008 en 5 februari 2009 deed Larson tevergeefs auditie voor films als Sucker Punch, The Book of Eli, Jennifer’s Body, Thor, Iron Man 2, The DescendantsAvatar en de tv-serie Legion. Ook voor Kong: Skull Island werd ze aanvankelijk afgewezen.

Voor onder meer Juno, Tomorrowland, Pitch Perfect, Into the Woods en de tv-serie The Big Bang Theory haalde ze dan weer de laatste ronde, om uiteindelijk met lege handen achter te blijven. “Daar komt heel wat verdriet bij kijken, mensen,” zegt Larson.

Captain Marvel sloeg Larson dan weer aanvankelijk af. Ze dacht namelijk dat ze het niet zou aankunnen. Toen Marvel Studios bleef aandringen, heeft ze uiteindelijk met de makers samengezeten en was ze verkocht.

“Ik vond alles dat ze te zeggen hadden geweldig en weet nog dat ik heel veel gelachen hebben,” zegt Larson. “Mijn omgeving was ook heel trots op me omdat het een grote stap was voor mijn zelfvertrouwen.”

Bron: THR

Lees meer over: