Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.09.2020

Warner Bros. in de clinch met Ray Fisher na Justice League-beschuldigingen

door Vertigo

Nadat hij regisseur Joss Whedon en producenten Jon Berg en Geoff Johns beschuldigde van wangedrag tijdens de opnames van Justice League, kreeg Ray Fisher naar eigen zeggen telefoon van Warner Bros.-bons Walter Hamada.

Volgens Fisher probeerde Hamada de schuld op Whedon en Berg te schuiven in de hoop dat de acteur zijn beschuldigingen tegen Johns zou laten vallen. “Dat doe ik niet,” tweet Fisher.

Een woordvoerder van Warner Bros. heeft het verhaal echter ontkend. Hamada zou Fisher wel gebeld hebben om te vragen of hij wilde meespelen in The Flash en om over zijn beschuldigingen te praten.

Fisher zou gezegd hebben dat er geen rekening werd gehouden met zijn suggesties voor de rol van Cyborg. Daarop zou Hamada hem uitgelegd hebben dat creatieve meningsverschillen erbij horen en de scenarist en regisseur uiteindelijk het laatste woord hebben.

Hamada zei ook dat er een intern onderzoek zou worden gevoerd naar Whedon, Berg en Johns. Fisher stond erop dat er ook een extern onderzoek werd gevoerd, maar zou tot nu toe herhaaldelijk geweigerd hebben om eraan mee te werken.

Bron: Variety