Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.10.2021

Ben Affleck noemt The Flash aangenamere ervaring dan Justice League

door Vertigo

Ben Affleck herneemt zijn rol als Batman in Andy Muschietti’s The Flash en noemt de opnames aangenamer dan die van Justice League, zijn vorige DC-wapenfeit.

Justice League werd afgewerkt door Joss Whedon nadat de oorspronkelijke regisseur Zack Snyder verstek moest geven. Whedon werd achteraf door Afflecks collega’s Ray Fisher en Gal Gadot beschuldigd van wangedrag.

The Flash was een heel leuke manier om opnieuw in de huid van Batman te kruipen, aangezien het de vorige keer moeilijk verliep,” zegt Affleck en voegt eraan toe dat hij zich rot amuseerde op de set van Muschietti’s film.

“Ik heb waarschijnlijk het bevel gekregen om niets over The Flash te zeggen en dat net zonder het te beseffen overtreden,” grapt de acteur. “Nu ga ik voor het gerecht gesleept worden.”

Affleck prijst The Flash-acteur Ezra Miller en is blij dat de film in het Verenigd Koninkrijk werd opgenomen. “Zo had ik de kans om Jason Momoa terug te zien, die er Aquaman and the Lost Kingdom aan het draaien is,” zegt Affleck over zijn Justice League-tegenspeler.

Bron: Variety