Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.12.2019

Avant-première Yummy @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Een verliefd koppel trekt naar een Oost-Europees ziekenhuis gespecialiseerd in plastische chirurgie. Reden: zij wil een borstverkleining. Wat een zorgeloze trip moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer hij de uitbraak van een virus veroorzaakt dat mensen in bloeddorstige zombies transformeert.

Yummy is een spetterende Vlaamse horrorfilm waarin de nadruk ligt op stoute humor en gore slachtpartijen. In dit staaltje onversneden fun zijn er hoofdrollen voor Maaike Neuville, Bart Hollanders en Clara Cleymans.

Op maandag 16 december organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van deze Vlaamse zombiefilm in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Yummy
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.