Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

28.03.2022

Avant-première Vortex @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Na zijn uitzinnige films vol seks, drugs en geweld verrast Gaspar Noé met Vortex, een film over liefde in tijden van dementie. En dat volledig in split screen.

Noé focust niet één maar twee camera’s op een bejaard koppel dat liefde maar vooral leed deelt in een Parijse flat. In de hoofdrollen zie je de Italiaanse horrormaestro Dario Argento en de Franse actrice Françoise Lebrun.

Op dinsdag 5 april organiseert Vertigo met dank aan Paradiso Films een avant-première van Vortex in Cinema Lumière Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.