Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.09.2022

Avant-première Triangle of Sadness @ Sphinx Cinema Gent

door Vertigo

In Triangle of Sadness worden de supermodellen Carl en Yaya als influencers uitgenodigd voor een luxecruise op een jacht. De overwegend schatrijke passagiers worden in de watten gelegd door de bemanning, maar tijdens een galadiner breekt een storm los met verregaande gevolgen.

Deze zwarte komedie van Ruben Östlund won de Gouden Palm op het 75e filmfestival van Cannes eerder dit jaar. Het is de tweede keer dat de Zweedse cineast de hoofdprijs in de wacht sleept, nadat hij deze in 2017 ook al eens won met The Square.

Op dinsdag 27 september organiseert Vertigo met dank aan September Film een avant-première van Triangle of Sadness in Sphinx Cinema Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.