Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.04.2022

Avant-première The Unbearable Weight of Massive Talent @ Studio Skoop Gent

door Vertigo

Nick Cage (Nicolas Cage) wacht op die ene rol die zijn carrière nieuw leven zal inblazen. Intussen lopen zijn schulden hoog op. Wanneer hem 1 miljoen dollar aangeboden wordt om de verjaardag van een superfan (Pedro Pascal) bij te wonen, kan hij niet weigeren. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer Cage wordt gerekruteerd door de CIA om de criminele activiteiten van zijn gastheer te onderzoeken. Dit wordt de rol van zijn leven.

https://youtu.be/aOsl7xYSTD4

Op maandag 18 april trakteert Vertigo met dank aan Belga Films op een avant-première van The Unbearable Weight of Massive Talent in Studio Skoop in Gent.

Wil je een duoticket voor deze maffe metakomedie/ode aan Nicolas Cage bemachtigen? Dan heb je de volgende opties:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op Twitter, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.