Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.12.2022

Avant-première The Banshees of Inisherin @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Pádraic en Colm wonen op een eiland aan de westkust van Ierland en zijn al heel lang beste maatjes. Wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert om nog met Pádraic praten, komt hun vriendschap onder druk te staan. Dit heeft zijn weerslag op de hechte gemeenschap op het eiland en resulteert in een reeks gebeurtenissen die hun verdere levens zullen bepalen.

 

Vijf jaar na de Oscartriomf van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri  maakt Martin McDonagh met The Banshees of Inisherin een drama met – net als in zijn langspeelfilmdebuut In Bruges – Colin Farrell en Brendan Gleeson in de hoofdrollen.

Op dinsdag 3 januari organiseert Vertigo met dank aan The Walt Disney Company Benelux / Searchlight Pictures een avant-première van The Banshees of Inisherin in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.