Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.08.2021

Avant-première The Assistant @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Sinds enkele weken heeft Jane (Ozark-revelatie Julia Garner) haar droombaan als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste werknemer maakt ze lange dagen die voornamelijk gevuld zijn met routineklusjes: scripts kopiëren, afspraken beheren, lunch bestellen, de vergaderzaal opruimen,…

De grote baas krijgen we niet te zien, maar zijn autoriteit en explosieve willekeur zijn constant voelbaar. Van directe collega’s krijgt Jane aanmatigend advies onder het mom van collegialiteit, maar ze kent haar plaats en laat zich hun micro-aggressies welgevallen.

Langzaamaan krijgen Jane en de kijker zicht op de omvang van het misbruik en de heersende zwijgcultuur op het kantoor. Subtiel maar meedogenloos wordt duidelijk hoe de verdorvenheid tot in iedere vezel van het bedrijf is doorgedrongen.

Op maandag 23 augustus organiseert Vertigo met dank aan De Filmfreak een avant-première van het met prijzen en lof gebombardeerde The Assistant in UGC Antwerpen.

Wil je deze subtiele maar keiharde analyse van een Weinstein-achtige werkplek bijwonen? Dan heb je drie opties:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: