Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.11.2021

Avant-première Spencer @ UGC De Brouckère

door Vertigo

Het huwelijk van Princess Diana en Prince Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de Queen in Sandringham. Er wordt gegeten, gedronken en gejaagd. Diana kent de gewoonten ondertussen door en door, maar ditmaal is er een verschil.

Spencer is na Jackie de tweede film waarin de gevierde arthousecineast Pablo Larraín de psyche van een vrouwelijk icoon probeert te doorgronden tijdens een cruciale periode in haar leven. Kristen Stewarts transformatie in Lady Di is zo indrukwekkend dat het Oscarbeeldje nu al klaargezet mag worden.

Op dinsdag 14 december organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Spencer in UGC De Brouckère.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op Twitter, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.