Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.05.2022

Avant-première Men @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Na de dood van haar man trekt een jonge vrouw zich terug op het Britse platteland. Haar rust wordt verstoord wanneer iets of iemand haar lijkt te stalken. Wat aanvankelijk aanvoelt als een sluimerende dreiging, ontaardt in een heuse nachtmerrie.

Met Men waagt Alex Garland zich na de scifithrillers Ex Machina en Annihilation aan een beklemmende portie folk horror, met in de hoofdrollen Jessie Buckley en Rory Kinnear.

Op dinsdag 7 juni organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Men in Cinema Lumière Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.