Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.01.2024

Avant-première May December @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Twintig jaar nadat hun affaire breed werd uitgesmeerd in de roddelbladen, bereiden Gracie (Julianne Moore) en haar 23 jaar jongere man Joe zich voor op het afstudeerfeest van hun tweeling.

De familierelaties komen echter onder druk te staan als Hollywoodactrice Elizabeth Berry (Natalie Portman) arriveert om het stel te analyseren voor haar nieuwe filmrol, waarin ze Gracie zal vertolken.

Terwijl de twee vrouwen elkaar bestuderen, beginnen de verschillen en overeenkomsten tussen hen langzaam in elkaar over te vloeien.

May December is de tiende speelfilm van regisseur Todd Haynes (Carol, Far from Heaven), met Oscarwinnaars Julianne Moore en Natalie Portman in de hoofdrollen.

Op dinsdag 23 januari organiseert Vertigo met dank aan Searchers een avant-première van May December in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, steun Vertigo voor VRIEND- of VIP-reward en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op XInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.