Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.12.2019

Avant-première Little Joe @ Sphinx Gent

door Vertigo

Wetenschapster Alice ontwikkelt een revolutionaire nieuwe bloem met therapeutische kwaliteiten: ze maakt mensen gelukkig. Ze doopt haar creatie Little Joe en neemt een exemplaar mee naar huis. Maar algauw doen er zich bizarre neveneffecten voor en gedraagt niemand zich nog als zichzelf.

Little Joe mag je gerust het cinefiele broertje van Invasion of the Body Snatchers noemen. Deze unieke horrorfilm dong eerder dit jaar mee naar een Gouden Palm. Hoofdactrice Emily Beecham won in Cannes de prijs voor Beste Actrice.

Op donderdag 19 december organiseert Vertigo met dank aan Lumière een avant-première van deze intrigerende film in Sphinx in Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Little Joe
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.