Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.09.2019

Avant-première Hustlers @ UGC Antwerpen

door Vertigo

De strippers Ramona en Destiny zien hun inkomsten opdrogen na de beurscrash van 2008 en besluiten om hun voormalige Wall Street-klanten op te lichten om bij te verdienen. Maar hun hebzucht blijkt nefast voor hun vriendschap…

Hustlers, geïnspireerd op een New York Magazine-artikel, is een originele misdaadprent met glansvertolkingen van straffe madammen als Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer en Cardi B.

Op maandag 7 oktober organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van deze meeslepende brok female empowerment in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Hustlers
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.