Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.10.2022

Avant-première Holy Spider @ Cinema Lumière Brugge

door Vertigo

In Holy Spider gaat journalist Rahimi onderzoek doen naar een reeks moorden op prostituees die als zondig worden gezien in Mashhad, de heiligste stad van Iran. Als snel ontdekt ze dat ze als vrouw haar plaats moet kennen. Terwijl de moordenaar nieuwe slachtoffers maakt, neemt Rahimi steeds grotere risico’s om achter de identiteit van de ‘spider killer’ te komen.

In deze onconventionele thriller, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Iraanse seriemoordenaar ‘de spider killer’, weet regisseur Ali Abbasi overtuigend een spannend drama te combineren met inzicht in de Iraanse samenleving en de positie van vrouwen.

Op maandag 24 oktober organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Holy Spider in Cinema Lumière Brugge.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: