Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.10.2023

Avant-première Holly @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Nadat de 15-jarige Holly een dodelijke schoolbrand lijkt voorspeld te hebben, zijn alle ogen op haar gericht. Lerares Anna is geïntrigeerd door het vreemde voorgevoel van Holly en nodigt haar uit om aan vrijwilligerswerk te doen in de rouwende gemeenschap. Overal waar ze komt geeft Holly rust, warmte en hoop aan wie ze ontmoet. Maar al snel beginnen mensen haar speciale gave op te zoeken en wordt er steeds meer van Holly geëist.

Op 13 november organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Fien Troch vijfde langspeler Holly in Cinema Lumière Antwerpen in aanwezigheid van cast en crew.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

          • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
          • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: