Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.01.2024

Avant-première Here @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

Stefan is een zachtaardige bouwvakker in Brussel die op het punt staat te vertrekken naar zijn thuisland Roemenië. Tijdens zijn wandelingen en afscheidsbezoeken aan vrienden en familie ontmoet hij Shuxiu, een jonge Belgisch-Chinese vrouw die haar doctoraatsstudie wijdt aan mossen.

Haar inzichten over en interesse in het nauwelijks zichtbare, intrigeren Stefan en richten zijn blik nog meer op de schatten die ons voortdurend omringen, of ze nu worden gedeeld met de mensen rondom ons… of gewoon onder onze voeten groeien.

Op dinsdag 16 januari organiseert Vertigo met dank aan Imagine Film Distribution een avant-première van Here, de nieuwe Bas Devos, in Cinema Cartoon’s te Antwerpen in aanwezigheid van de regisseur.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, steun Vertigo voor VRIEND- of VIP-reward en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: