Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.06.2022

Avant-première FOMO @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

In FOMO nemen tien influencers deel aan een gloednieuw realityprogramma met als inzet een wereldreis. Al snel verandert het spel in een kat-en-muisspel tussen de influencers en een plots opgedoken gemaskerde moordenaar. Wie overleeft?

Voor de Vlaamse horrorfilm FOMO liet Leander Hanssen Jr. zich inspireren door de groten uit het slashergenre, van Halloween en A Nightmare on Elm Street tot Friday the 13th en Sleepaway Camp. Interessant detail: de influencers in de film zijn ook échte influencers. Zo herken je onder meer Jamie-Lee Six, Nora Dari en Joffrey Anane.

Op dinsdag 28 juni organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van FOMO in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: