Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.06.2022

Avant-première Decision to Leave @ Sphinx Gent

door Vertigo

In Decision to Leave van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-wook (Oldboy) onderzoekt een ijverige detective een mogelijke moord. Hij wordt overspoeld door romantische gevoelens voor de weduwe van de vermoorde man, de hoofdverdachte in de zaak.

Dit noir-drama met Tang Wei en Park Hae-il in de hoofdrollen houdt het midden tussen een politiethriller, een romance en een absurde komedie, en werd op het jongste filmfestival van Cannes beloond met de prijs voor beste regie.

Op donderdag 4 augustus organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Decision to leave in Sphinx Cinema in Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.