Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.10.2021

Avant-première Dealer @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Dealer vertelt het verhaal van Johnny, een 14-jarige drugsdealer die in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie verblijft. Hij. Op een dag krijgt hij de beroemde acteur Antony als vaste klant. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen en allebei besluiten ze een nieuw pad op te gaan.

Dealer is de eerste langspeelfilm die D’Ardennen-coscenarist en -acteur Jeroen Perceval zelf regisseerde. In de hoofdrollen herken je onze meer Ben Segers, Bart Hollanders en Veerle Baetens. De jonge Sverre Rous maakt indruk als het titelpersonage.

Op dinsdag 9 november organiseert Vertigo met dank aan Paradiso Filmed Entertainment een avant-première van Dealer in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.