Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.11.2022

Avant-première Boy from Heaven @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

In Boy from Heaven krijgt Adam, de zoon van een visser, het voorrecht om te studeren aan de Al-Azhar Universiteit in Caïro, het machtscentrum van de soennitische islam. Zonder het zelf te willen wordt hij een pion een meedogenloze machtsstrijd van de religieuze en politieke elite van Egypte.

 

Deze beklijvende thriller van regisseur Tarik Saleh kaapte de prijs van beste scenario weg op de 75e editie van het filmfestival van Cannes.

Op maandag 21 november organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Boy from Heaven in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: