Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.04.2023

Avant-première Black Lotus @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Na het overlijden van zijn beste vriend tijdens een gezamenlijke missie, zwerft de ex-militair Matteo Donner vol schuldgevoelens de wereld rond. Eenmaal terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

https://youtu.be/8x0pvcedUqs

 

In Black Lotus, een old school actiefilm geregisseerd door Todor Chapkanov, vertolkt de Nederlandse wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven de hoofdrol. Daarnaast zie je ook Kevin Janssens aan het werk.

Op maandag 17 april organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van Black Lotus in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van Verhoeven.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.